Inspirasjon Til Selskapskjoler Fra Den Røde Løper

Fra årets Oscar-utdeling, Grammy-utdeling og Golden Globe har vi sett mange vakre kreasjoner og kjoler, som har gitt oss inspirasjon til årets største trender innen selskapskjoler. Blant kjolene som har blitt båret gir vi deg her tips om hva som er de hotteste fargevalgene og stilene for året 2019.

De mest populære fargene

Blant fargene som mange av stjernene hadde valgt for årets gallaer og prisutdelinger var rødt og rosatoner store favoritter som gikk igjen hos flere. Særlig kjoler i skarpe rødfarger var populært, og viser at 2019 er året hvor man kan våge å kle seg i sterke farger som skiller seg ut i mengden. Selv om mange fort kan føle at sterke farger som rødt kan virke litt skremmende ettersom de gir deg litt ekstra oppmerksomhet, kan vi garantere at all oppmerksomheten du vil få kommer til å være positiv. Synes man det er vanskelig å bestemme seg for én farge kan man også selvsagt velge en kjole med innslag av flere farger eller fargenyanser.

Rosa var en annen populær farge, enten du velger å gå for en kjole i magenta som Sarah Paulson og Linda Cardellini bar på årets Oscar-utdeling, eller om du foretrekker lyserosa som Kacey Musgraves og Kiki Layne gikk for. Kjoler i rosa kan være morsomme og spreke dersom man velger en mørkere rosa farge som kraftig magenta, eller man kan velge lysere rosatoner som vil gi deg et mykere og yndig uttrykk. Lyse og lette lillatoner var også populært, så det er ingen tvil om at pastellfarger fortsatt er en sikker vinner for årets selskapskjoler.

Metallisk og nøytrale fargevalg

Foretrekker man en mer nøytral farge er kjoler i sølv et trygt valg, samtidig som man er garantert å bli lagt merke til på festen. Flere stjerner valgte kjoler i sølv, som blant annet kjolen Lady Gaga bar på Grammy-utdelingen og den utrolige sølvkjolen Jennifer Lopez hadde valgt for årets Oscar-utdeling. Hos JJ’s House kan man finne selskapskjoler i alle farger, og man kan enkelt bruke filteret til venstre for å se utvalget av kjoler i akkurat den fargen du vil at kjolen skal ha.

Høy splitt fortsatt like populært

Kjoler med høy splitt er fortsatt in, og har blitt sett båret av flere av stjernene på årets mest populære arrangementer og prisutdelinger. Blant annet Halle Berry var ikledd en fantastisk vinrød kjole med høy splitt på den røde løperen for årets Golden Globes. Også supermodellen Irina Shayk bar en kjole i gull med høy splitt som sørget for å få oppmerksomheten den fortjente. Skal du velge en selskapskjole som gir deg litt ekstra oppmerksomhet vil derfor en kjole med høy splitt være et utmerket valg.

Silhuetter og stiler

En annen ting man kan ta med seg fra antrekkene som har blitt vist på den røde løperen, er at man står relativt fritt til å velge hvilken stil man vil kjolen skal ha. Enten man velger en kjole med lange ermer eller V-utringning, om man ønsker en tettsittende kjole, eller foretrekker en som er prinsesseformet. Stjernene har vist seg i de fleste silhuetter og stiler, så det er ikke nødvendigvis et rett eller galt valg. Så lenge man velger en kjole man selv liker, er komfortabel i og som passer til kleskoden kan man velge det meste.

Noen ekstra populære silhuetter som har blitt sett på den røde løperen er derimot prinsessekjoler, og man vil så godt som alltid se et par kjoler med den kjente havfrue silhuetten. Begge kjolestilene er både tidløse og elegante og vil definitivt imponere.

Steffy Alen

Steffy Alen